Το όραμα

Από τις αρχές του 2021 η αγάπη μας για την απόσταξη και τα Ελληνικά αποστάγματα μας οδήγησε στο να πάρουμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την πρώτη κάβα Ελληνικών αποσταγμάτων με έδρα την πόλη του τσίπουρου, τον αγαπημένο μας Βόλο.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οργανώσαμε δίκτυο διανομής και διάθεσης χονδρικής μέσω της εταιρείας Paprika, με παρουσία ήδη σε περισσότερα από 300 καταστήματα εστίασης στο Νομό Μαγνησίας και τις Σποράδες.

Την ίδια περίοδο προετοιμάζουμε χώρο λιανικής σε κεντρικό σημείο του Βόλου. Το καλοκαίρι του 2022 θα εγκατασταθούμε σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις όπου θα λειτουργεί έκθεση και χώρος γευσιγνωσίας, όπως και όλες μας οι υπηρεσίες.

Γνωρίστε μας

Ανδρέας Διακοδημήτρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το ξημέρωμα της 11ης Δεκεμβρίου 1973 με καταγωγή την Οδησσό, την Σμύρνη, την Κώ και το Πολύδροσο της Ηπείρου. Με την μυρωδιά του γλυκάνισου, των βαρελιών και της ρητίνης να σχηματίζουν την μνήμη της γεύσης του, τον Νοέμβρη του 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του συνήθεια…

Δημήτρης Αγραφιώτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Πνεύμα δημιουργικό και ανήσυχο και έχοντας τις πρώτες του εμπορικές ανησυχίες να τον κατακλύζουν από πολύ νωρίς, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου διατηρούσε δύο καταστήματα με δερμάτινα ρούχα και γυναικεία ενδύματα…