Δημήτρης
Αγραφιώτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Πνεύμα δημιουργικό και ανήσυχο και έχοντας τις πρώτες του εμπορικές ανησυχίες να τον κατακλύζουν από πολύ νωρίς, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου διατηρούσε δύο καταστήματα με δερμάτινα ρούχα και γυναικεία ενδύματα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο χώρο της εστίασης και παράλληλα, με συνοδοιπόρο την σύζυγό του Αδαμαντία και τον αδελφό του Γιώργο, ανοίγουν το πρώτο τους εμπορικό κατάστημα τροφίμων στον Βόλο το 1995 ενώ το 2009 εγκαινιάζουν το δεύτερο κατάστημα χονδρικής. Η εμπορική και προσωπική φιλοσοφία του στηρίχθηκε στην υποστήριξη των Ελληνικών προϊόντων με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο επαφών και συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα.

Η γνωριμία του με τον έμπειρο Sommelier Ανδρέα Διακοδημήτρη και το προσωπικό του ενδιαφέρον του για την απόσταξη και την Ελληνική οινοποιία τον οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης εξειδικευμένης κάβας ελληνικών αποσταγμάτων στην πόλη του Βόλου. Έτσι λοιπόν κτίζει συνεργασίες με επιλεγμένα αποστακτήρια και οινοποιία σε όλη την Ελλάδα με το όραμα να προσφέρει στο κοινό την εμπειρία και ευκαιρία να γνωρίσει μία λιγότερο γνωστή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα πλευρά των premium ελληνικών αποσταγμάτων.